7DTD

7 Days To Die

In 7 Days to Die wordt je als speler geplaatst in het Arizona van na de Derde Weredloorlog. Eén van de gevolgen van die oorlog is dat zombies aanwezig zijn in de wereld en als speler wordt je constant opgejaagd door deze monsters. Je kunt jezelf verdedigen door wapens te maken van verschillende grondstoffen, maar ook huizen en zelfs forten kunnen gebouwd worden om jezelf te verdedigen tegen zombies en andere spelers in de wereld.

Om in leven te blijven dien je slim te spelen. Zombies zijn overdag een stuk langzamer en minder agressief dan 's nachts, dus zal je overdag hard moeten werken om de nacht te overleven. Ook dien je als speler te eten, al brengt dit ook gevaren met zich mee, want etenswaren worden geroken door de zombies. De game brengt een constante spanning met zich mee.

Als andere spelers bij je in de buurt komen, kunnen ze met je praten. Hoe zachtaardig deze mensen zijn heb je als speler geen invloed op. De game bevat daarnaast micro-transacties, waardoor je voor een bedrag nieuwe ingame spullen kunt kopen.

Grof geweld

De game is zeer expliciet in geweld, inclusief bloed.

Grof taalgebruik

Spelers kunnen met elkaar praten in het spel als ze dichtbij zijn. De game heeft geen invloed op wat er gezegd wordt en dat kan dus alles zijn.

Enge Content

De game bevat zombies die behoorlijk eng kunnen zijn.

7 Days To Die
Actie
Overleven in de Derde Wereldoorlog