Agar.io

Agar.io is een spel waarin je een cel zo groot mogelijk moet maken. Als speler zit je in een groot petrischaaltje en met de muis stuur je een cel naar de gewenste richting. Onderweg moet je zoveel mogelijk brokjes opeten om groter te worden. Hoe groter je bent als cel, hoe langzamer je beweegt, maar hoe krachtiger je wordt.

Dit is nodig ook, want je bent niet alleen in de wereld van Agar.io. Andere spelers kun je overal tegenkomen en als ze groter zijn dan jij dan kunnen ze je opeten. Als je opgegeten wordt dan kun je het spel direct opnieuw starten. Agar.io is volledig gratis te spelen en kan behoorlijk verslavend zijn. Bovendien is het enorm toegankelijk, want het is gewoon in de internetbrowser te spelen. Daarnaast zijn er versies beschikbaar voor de iPhone en Android-toestellen.

Hoewel Agar.io gratis te spelen is, is er wel een mogelijkheid om geld te spenderen in de game. Je kunt je cel aankleden in verschillende thema's en daarnaast kun je de progressie in het spel versnellen. Dit is allemaal optioneel en niet vereist om van de game te kunnen genieten.

Agar.io
Actie
Eet je buikje helemaal rond