Assassin's Creed: Syndicate

In Assassin's Creed Syndicate kruip je in de huid van twee verschillende sluipmoordenaars in het Londen van de Industriële Revolutie. Met broer en zus Jacob en Evie Frye, bindt je de strijd aan tegen de Tempeliers. Waar de Assassins staan voor vrijheid van het volk, willen de Templars de bevolking beheersen en controleren. Assassin's Creed is een actiespel in de derde persoon, die rust op historische accuraatheid.

Natuurlijk is het verhaal van Assassin's Creed: Syndicate niet realistisch te noemen. De strijd tussen Assassin's en Templars is grotendeels vrij geïnterpreteerd. De open wereld van Londen in de negentiende eeuw is echter wel goed nagemaakt. Je kunt als speler vrij in de wereld bewegen, waarbij je zelf kunt kiezen hoe snel je de verhaallijn uitspeelt. Er is buiten dit hoofdverhaal nog veel meer te doen.

Zo bouw je een eigen groep op die de stad probeert terug te veroveren van de Tempeliers. Dit gebeurt op een zeer gewelddadige manier. De Assassins in de game hebben een verborgen mes om hun pols, waar ze hun tegenstanders mee kunnen doden. Ook wordt er gebruik gemaakt van andere wapens uit die tijd, zoals zwaarden, werpmessen en vuurwapens.

De kracht van Assassin's Creed is de historische setting. Je waant je echt in het Londen van de negentiende eeuw. Vanwege het gewelddadige karakter van de game is Syndicate niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar.

Grof geweld

De gevechten in Assassin's Creed Syndicate zijn direct en hard. Er worden wapens gebruikt uit negentiende eeuws Londen, zoals zwaarden, messen en vuurwapens uit die tijd.

Assassin's Creed: Syndicate
Actie
Vecht als sluipmoordenaar in het Londen van de industriële revolutie.