Batman: Arkham Knight

Batman gaat al tientallen jaren mee. De gemaskerde 'vleesmuisman' komt al sinds jaar en dag zijn bed uit om het kwaad te bestrijden in de fictieve stad Gotham City. Zo ook in dit spel Batman: Arkham Knight. Een spel waarin je als Batman diverse iconische vijanden moet afstoppen in het door boeven bemande stadsgebied Arkham City.

Misschien ken je Batman wel van heel vroeger. Toen hij nog in een vaal blauw pak met een touw gebouwen beklom. Een knap staaltje trucage van de regisseur in die tijd. En toen de Joker nog gewoon een snor had en een flauwe grappenmaker was. Tijden veranderen. Batman is serieuzer en actievoller geworden, zeker dankzij de films van Christopher Nolan de afgelopen jaren.

Ook de Batman-games zijn meegegaan met de tijd. Hippe gadgets, speciale vaardigheden voor Batman om zijn omgeving te analyseren en een vorm van vrijheid die je doet denken aan grote spellen als Assassin's Creed. Samen met een sfeervolle stad om vrijuit te verkennen, je stoere Batmobiel als vervoersmiddel en heel veel gadgets, is Batman: Arkham Knight een game waarvan fans smullen.

Grof geweld

Er wordt veel geknokt en vijanden worden soms met bosjes tegelijk uitgeschakeld door harde trappen en rake klappen.

Batman: Arkham Knight
Actie
Batman moet alles op alles zetten om een mysterieuze vijand te verslaan