BioShock Infinite

BioShock Infinite is het vervolg op BioShock 1 en 2. In de eerste twee delen speelde je in de bijzondere stap Rapture, die diep onder het wateroppervlak lag. In BioShock Infinite gaan spelers hoog de lucht in, naar de zwevende stad Columbia. Een stad waarin de mensen niet zo vrij zijn als dat je misschien zou verwachten. En de speciale agent Booker DeWitt wordt naar Columbia gestuurd met een duidelijke missie: red een vrouw genaamd Elizabeth.

BioShock Infinite is een actie-game, die je vanuit een eerste-persoonsperspectief beleefd. Je ziet je handen of wapens voor je, maar verder zie je alleen de wereld om je heen. De actie draait enerzijds om het schieten met wapens, maar ook om speciale krachten die je kunt verkrijgen.

Als er dan ook nog eens een verhaal bijkomt dat draait om een bijzondere vrouw met minstens zo bijzondere gaves, dan is het wel duidelijk dat de game zelf echt een bijzondere ervaring biedt.

Grof geweld

De wereld ziet er prachtig uit, maar er vindt volop actie plaats met schieten en andere dodelijke krachten om te gebruiken.

Enge Content

De game bevat af en toe flinke schrikmomenten.

BioShock Infinite
Actie
Na twee avonturen onder water gaat de derde BioShock game hoog de lucht in