Borderlands: The Handsome Collection

Een groot gemis van Borderlands The Pre-Sequel was dat deze alleen voor de oudere Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen. Voor gamers met de nieuwe consoles, een Xbox One of PlayStation 4, was er na enige tijd toch goed nieuws. Borderlands: The Handsome Collection brengt Borderlands 2 en The Pre-Sequel naar die nieuwe consoles.

Borderlands: The Handsome Collection is een bundel dus van twee eerder uitgebrachte games. Beide games zijn nog wat opgepoetst, zodat ze er grafisch nog wat fraaier uitzien op de nieuwe consoles.

Volgens veel spelers is het wel een groot gemis dat de eerste Borderlands-game geen onderdeel uitmaakt van deze Handsome Collection. Toch staat het fundament van de twee aanwezige games als een huis. Vooral het samenspelen is nog steeds ijzersterk, mede dankzij de mogelijkheid om met 4 spelers in split-screen te spelen. Dit houdt in dat je alle vier tegelijk kunt spelen en dat het beeld op je tv in vier vakken wordt opgedeeld, zodat elke speler een eigen vak heeft waarin hij zijn eigen acties kan zien.

Grof geweld

Er is veel schietactie, maar het is niet heel realistisch.

Grof taalgebruik

Grove taal is er soms, maar de humor voert in gesprekken vrijwel altijd de boventoon.

Borderlands: The Handsome Collection
Actie
Een fraaie collectie van Borderlands 2 en Borderlands The Pre-Sequel. Helaas ontbreekt de eerste Borderlands-game.