COD Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare is alweer de dertiende game uit de fameuze gameserie. Waar het eerste deel nog inspiratie haalde uit de Tweede Wereldoorlog, zijn we inmiddels beland in de toekomst. Dit heeft ook zijn impact op de gameplay. De wapens zijn futuristisch en ook de gebruikte gadgets zijn in onze tijd nog niet beschikbaar. Ook is dit de eerste Call of Duty-game waarin gevechten in de ruimte mogelijk zijn.

Ondanks dat vele fans verlangen naar een terugkeer naar een setting in de Tweede Wereldoorlog, is Infinite Warfare een schietspel in de toekomst. De actie is wederom te beleven in de eerste persoon, waarbij de multiplayer het belangrijkste is. Spelers strijden tegen elkaar in gevechten, voor het eerste gedeeltelijk zonder zwaartekracht. De actie is ook in dit deel erg snel en direct.

Het verslavende element is het level-systeem in de multiplayer, waarbij spelers steeds meer vaardigheden krijgen als ze de game vaker spelen. Punten worden toegewezen die kunnen worden verdeeld onder nieuwe gadgets en vaardigheden. Call of Duty is jaarlijke één van de best verkochte games. De game heeft een classificatie voor spelers vanaf 18 jaar.

Grof geweld

De actie in Call of Duty: Infinite Warfare is direct, snel en bij vlagen hard. Er zijn enorm veel wapens waar uit te kiezen is, die ook allemaal beter kunnen worden gemaakt.

Call of Duty: Infinite Warfare
Actie
Call of Duty gaat naar de toekomst