Dark Souls 3

"De games van tegenwoordig zijn veel te gemakkelijk!" Het is een veel gehoorde klacht van gamers die games speelden in de jaren 90. Games worden inderdaad steeds makkelijker, maar dat geldt absoluut niet voor Dark Souls. Deze game heeft een enorm hoge moeilijkheidsgraad en heeft dat omarmd. Alleen de meest fanatieke gamers komen door dit spel heen, want het vergeeft je helemaal niks.

Trial and error wordt dat genoemd in de game-industrie. Net zo vaak iets proberen totdat het wel lukt. Het is het handelsmerk van Dark Souls 3. Als speler mag je zelf een karakter maken en daarmee op pad gaan om ondoden te verslaan. Dit gebeurt voornamelijk door met handwapens tegenstanders te verslaan. Zwaarden, bijlen, schilden en messen bijvoorbeeld. Als je verder komt in het spel krijg je ervaringspunten die je in kunt wisselen voor nieuwe vaardigheden. Het verdiende geld kun je uitgeven aan wapens.

Wat buiten kijf staat, is dat je duizenden keren zult sterven. Vooral de eindbazen zijn belachelijk moeilijk. De actie is hard en de game is dan ook geschikt voor spelers vanaf 18 jaar.Grof geweld

Dark Souls 3 draait om het verslaan van ondoden, iets dat grafisch direct in beeld wordt gebracht.

Enge Content

De game is duister en donker en wordt bevolkt door ondoden. Dit maakt de game visueel zeer spannend.

Dark Souls 3
Actie
Eén van de moeilijkste games ooit gemaakt