De Sims 4: Stedelijk Leven

Vrijwel iedereen kent De Sims wel. Je eigen virtuele wereld met inwoners, Sims, waarbij jij bepaalt hoe hun leven eruit komt te zien. En zoals al jaren het geval is, krijgt elk nieuw Sims-spel in de loop der tijd heel wat uitbreidingen met nieuwe mogelijkheden. Zo is er voor De Sims 4 de uitbreiding Stedelijk Leven.

De naam verraadt het al. In deze uitbreiding voor De Sims 4 krijg je als speler de mogelijkheid om je Sims naar het drukke leven in een grote stad te leiden. Je mag weer beslissingen nemen om te zorgen voor blije en tevreden Sims. Niet altijd makkelijk, maar wel vermakelijk.

De grote kracht van Sims-games schuilt dan ook al jaren in de toegankelijkheid. Jonge spelers kunnen al snel overweg met de vele mogelijkheden en voor oudere spelers is het vaak bijna rustgevend om je Sims bezig te zien. Aan de hoofdgames heb je vaak al heel veel speelplezier. Om langere tijd te blijven verdienen aan het spel, brengt de ontwikkelaar met enige regelmaat uitbreidingen uit. Zeker niet noodzakelijk om te hebben, maar voor echte fans lastig om te laten liggen.
De Sims 4: Stedelijk Leven
Simulatie
Na alle ruimte gaan de Sims nu de drukte van de grote stad opzoeken. Spannend!