Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ brengt je terug naar de (deels) gelijknamige tekenfilm, met dezelfde artistieke en kleurrijke stijl, de onnoemelijk sterke personages en ditmaal weer eens in een tweedimensionale wereld. Het nog altijd populaire Dragon Ball geeft met dit spel weer een fris inzicht in de vechtreeks.

In Dragon Ball FighterZ speel je een verhaal door, kun je offline op de bank of online met je vrienden of tegen vreemden spelen, of solo willekeurige gevechten aangaan. Een gevecht is drie tegen drie en voor een match kies je drie personages die je tijdens een potje op elk moment kunt wisselen. Het is de bedoeling als eerste de karakters van jouw tegenstander te verslaan om te winnen. In het verhaal kan je genoeg uren spenderen en er zijn op verschillende manieren andere kledingstukken vrij te spelen.

De game bevat snelle actie, maar is naast harde gevechten niet eng. Het vechten gaat met knoppencombinaties en in het begin is het zeker toegankelijk, maar om Dragon Ball FighterZ goed onder de knie te krijgen, moet je flink wat tijd investeren. De uitdrukking 'easy to learn, hard to master' is hier wel op zijn plaats. Voornamelijk online, want de game zit bomvol goede spelers en kan frustrerend zijn als je zelf niet zo goed bent.

Grof geweld

De game draait om keihard knokken in de kleurrijke en cartooneske wereld van Dragon Ball. Het vechten gaat er flink hard aan toe, maar bevat geen bloed.

Dragon Ball FighterZ
Actie
Keihard knokken in de kleurrijke wereld van Dragon Ball