Farming Simulator 17

Mannenkoor Karrespoor zong het al: het is lekker op de trekker. Zo lekker zelfs, dat er de afgelopen jaren een hele serie games is gemaakt rondom het leven als boer. Farming Simulator 17 laat je wederom het leven op en om je landerijen beleven. Maaien, harken, ploegen, injecteren, dorsen... het kan allemaal virtueel in deze simulatiegame.

Farming Simulator 17 lijkt op het eerste gezicht misschien vrij suf, want wat is er nou boeiend aan rondjes rijden op een trekker? De game heeft echter meer diepgang dan je zou verwachten. Het is niet alleen maar rondrijden en genieten van de prachtige trekkers en machines. Je bent echt manager van je boerenbedrijf.

Kies voor verschillende gewassen of misschien ga je wel vee houden of bossen beheren? Ga je voor graan, zonnebloemen, mais of een ander gewas? Van zaaien tot oogsten, de planning en successen liggen in de handen van de spelers.

Natuurlijk valt er voor de liefhebber van machines veel te genieten. De game telt meer dan 200 voertuigen van veel bekende merken. Altijd al met die schitterende cultivator willen ploegen of met de nieuwste Massey Ferguson rijden? In Farming Simulator 17 kan het!

Farming Simulator 17
Actie
Want het is lekker op de trekker!