FIFA 19

FIFA 19 is het volgende deel in de langlopende FIFA-serie. Sinds FIFA 17 volgen spelers het verhaal van Britse voetballer Alex Hunter in een verhalende spelmodus genaamd The Journey. In FIFA 19 gaat dit verhaal verder onder de naam The Journey: Champions. Daarnaast bevat FIFA 19 voor het eerst in de geschiedenis van het spel de Champions League.

FIFA 19 bouwt voort op het succes van haar voorgangers. Het spel probeert een zo realistisch mogelijk uiterlijk te hebben. De spelers, het publiek en het veld zien er levensecht uit. De besturing van het spel is simpel en dus makkelijk op te pakken voor nieuwe spelers.

De game bevat verschillende manieren van spelen, als speler of manager. Ook de populaire FIFA Ultimate Team zit weer in de game. Deze modus is niet geheel onschuldig, spelers worden verleid om met echt geld pakketjes nieuwe voetballers vrij te spelen voor hun Ultimate Team. Het is ook mogelijk deze spelers vrij te spelen met punten die behaald worden in het spel. Dit kost echter veel meer tijd. Dit laatste wordt wel aangeraden gezien het kopen van FIFA-punten erg op kan lopen in kosten.


Microtransacties

Het kopen van FIFA Ultimate Team pakketten wordt enorm aangemoedigd door het spel.

FIFA 19
Sport
Eindelijk digitaal voetballen in de Champions League