H1Z1

In H1Z1 nemen 150 mensen het tegen elkaar op. In dit schietspel kun je in je eentje spelen, of in teams van twee of vijf spelers. De bedoeling is om het te overleven en de laatste persoon of team te zijn uit een groep van 150 spelers. Deze game-vorm heet battle royale en is ontzettend populair. De reden hiervoor is de spanning, ook voor kijkers van het spel en niet alleen voor spelers. Ook als er niet geschoten wordt is deze spanning aanwezig, omdat het soms beter is om je te verstoppen.

Om te zorgen dat spelers elkaar wel opzoeken, wordt de wereld steeds kleiner gemaakt. Na verloop van tijd ontstaat er een gas, waardoor je wordt gedwongen naar het midden van de map te geraken. Uiteindelijk blijft er één persoon of team over en is de game gewonnen.

H1Z1 is een gewelddadig schietspel, waarbij ook een zombiemodus aanwezig is. In deze modus dien je te overleven tegen grote groepen ondoden.


Grof geweld

Het geweld in H1Z1 wordt expliciet in beeld gebracht en is daarom behoorlijk gewelddadig.

Grof taalgebruik

Er wordt in de game niet gesproken, maar als je de game met vrienden of tegenstanders speelt, is er geen invloed op hun taalgebruik.

Enge Content

De zombies in H1Z1 kunnen als beangstigend ervaren worden.

H1Z1
Actie
Overleef een groep van 150 man