Just Dance 2018

Just Dance 2018 is een spel dat jouw beste dansmoves tevoorschijn tovert en in dit deel zijn natuurlijk weer de beste hits toegevoegd, want ja, je moet wel bij de tijd blijven!

Just Dance is een dansgame die visuele en muzikale elementen op je scherm laat zien en uit je boxen laat knallen. De nieuwste hits zijn in het menu te selecteren waarna het gekozen nummer wordt afgespeeld. Mensen op je scherm beginnen te dansen en deze danspasjes zul je na moeten doen. Door de bewegingen na te doen verdien je punten die je veel lof op kan leveren, of dat het juist een leermoment is voor de volgende keer.

Het spel is in je eentje te spelen, maar is natuurlijk ontworpen als 'partygame' en is daarom het leukste om met je familie of vrienden te doen. De danspasjes worden geregistreerd door een camera van de in bezit hebbende spelcomputer, motion controllers of de Just Dance Controller app op je smartphone. Just Dance 2018 bevat verder 'Dance Lab', danspasjes die door verschillende professionals en dieren worden uitgevoerd en de 'Kids Mode', die het spel toegankelijker maakt voor de jongere speler.

Just Dance 2018
Sport
Dansen tot je een ons weegt