LEGO DC Super-Villains

LEGO DC Super-Villains is een van de vele LEGO games gebaseerd op een filmserie. LEGO DC Super-Villains volgt het verhaal van de slechteriken uit de DC-wereld, oftewel, de wereld van Batman. Je krijgt verschillende LEGO-poppetjes onder de knoppen, de Joker, Harley Quinn, Scarecrow en Two-Face zijn hier enkele voorbeelden van.

De game is een spin-off van de eerder uitgekomen LEGO Batman-trilogie. In tegenstelling tot de Batman-trilogie focust de game zich volledig op de slechteriken uit die serie. De game bevat de klassieke elementen van een LEGO spel. Zo moet er veel gebouwd worden, is het geweld heel kindvriendelijk in beeld gebracht en is natuurlijk alles in het spel gemaakt van LEGO-blokken. Ook heeft elk karakter een unieke vaardigheid die gebruikt wordt bij het oplossen van puzzels.

LEGO DC Super-Villains bevat grofweg twee speltypes, de verhalende en de vrije modus. In de modus verhaal volg je, zoals de naam al doet vermoeden, het verhaal van de slechteriken. In de vrije modus kun je elk level opnieuw spelen met ieder karakter. Dit maakt het mogelijk om het level op nieuwe manieren uit te spelen.


LEGO DC Super-Villains
Actie
Kindvriendelijk avontuur met schurken