MK8

Mario Kart 8 Deluxe

De geschiedenis van Mario Kart is een rijke. De eerste game verscheen alweer in 1992 en dat was de eerste racegame met drie dimensies op de Super Nintendo. Mario Kart 8 Deluxe is (de titel zegt het als) alweer het achtste deel in de serie. De game is beschikbaar voor de Nintendo Switch en kan zowel thuis op de bank (via televisie) als onderweg gespeeld worden (op het scherm van de Switch zelf).

In Mario Kart 8 racen twaalf mensen tegen elkaar. Dit kan zowel tegen computergestuurde tegenstanders als echte mensen. Je kunt kiezen om te rijden in traditionele karts of op motoren. Er zijn ook momenten waar je als speler onder water moet rijden of door de lucht moet zweven. Door verschillende objecten te pakken krijg je hulpmiddelen tot je beschikking, waardoor je bijvoorbeeld tijdelijk sneller kunt rijden, schildjes op tegenstanders kunt schieten of tijdelijk onoverwinnelijk kunt zijn.

De game bevat 48 parcours en een Battle Modus waarin je tegen andere spelers kunt vechten in een arena.Mario Kart 8 Deluxe
Racen
Brengt de innerlijke karter naar boven