Mass Effect: Andromeda

Intergalactische avonturen spreken al jaren tot de verbeelding. Star Wars en Star Trek weten al decennia lang miljoenen mensen te boeien. En sinds 2007 hebben ook gamers hun eigen franchise in de ruimte: Mass Effect. Een strijd om planeten, met buitenaardse volkeren, met actie, diplomatiek handelen, avontuur, humor en volop gevaar. Een succesformule die nog steeds volop bloeit.

Mass Effect kende een ijzersterke trilogie, die na het revolutionaire eerste deel in 2007 uiteindelijk een tof slotstuk kreeg begin 2012 met Mass Effect 3. En toen bleef het stil. Heel stil, tot ongenoegen van veel fans. Gelukkig kwam er goed nieuws, want een nieuwe verhaallijn is bedacht. Eenzelfde stijl, maar met andere personages en nieuwe avonturen. Tijd voor Mass Effect: Andromeda.

In dit deel kies je niet vooraf een bepaald type personage, zoals in de vorige delen wel het geval was. Je kiest of je een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler wilt zijn en vervolgens ga je op avontuur. Tijdens het verhaal zal je steeds meer nieuwe dingen leren, waarmee je jouw personage kunt verbeteren. Dit alles voor het ultieme doel: de zoektocht naar een nieuwe aarde, waar de mensheid kan voortbestaan.

Grof geweld

Veel actie, met diverse futuristische wapens en volop gewelddadige vijanden.

Mass Effect: Andromeda
Actie
Na een ijzersterke trilogie keert Mass Effect weer terug met een geheel nieuw verhaal.