MKX

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X is één van hardste spellen ooit gemaakt. Twee vechters staan lijnrecht tegenover elkaar en moeten elkaar tot de dood bevechten. De serie is ontstaan in het jaar 1992 en er zijn zelfs een aantal films gemaakt, waarvan Jean-Claude van Damme een rol speelde. Met het tiende deel is de bruutheid tot een nieuws hoogtepunt gekomen. De befaamde fatalities kwamen nog nooit zo hard in beeld.

Het zijn deze Fatalities die de serie zoveel bekendheid gaf, naast de geweldige balans tussen vechtersbazen. Een Fatality is een beloning aan het einde van een gevecht. Heel kort krijgt een speler de kans om een knoppencombinatie te maken, die resulteert in een enorm brute scene waarbij de tegenstander wordt afgemaakt. Hierbij kan het niet gek genoeg. Doorspieste ledematen, uitgerukte nog kloppende harten en nog veel harder. De game is duidelijk voor 18 jaar en ouder.


Grof geweld

Het geweld in Mortal Kombat X is extreem te noemen. Zeker de Fatalities, waarbij je je tegenstander met een knoppencombinatie moet afmaken, zijn extreem hard en schroomt niets.

Grof taalgebruik

Sommige vechters zijn grof gebekt in Mortal Kombat X.

Mortal Kombat X
Actie
Eén van de hardste vechtgames ooit gemaakt