Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is een online multiplayergame, waarbij twee teams, planten en zombies, proberen elkaar de grond in te werken. De game is een stuk uitgebreider dan het eerste deel en biedt meer personages, maps en spelmodi.

In Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 zien we hoe de kwaadaardige Doctor Zomboss de wereld overneemt. Ondoden heersen over onze planeet en daar zijn de planten niet blij mee, dus komen ze in opstand. Dit vormt het begin van een kleurrijke oorlog, die dit keer ook in split screen te ervaren is. Bovendien zijn er nieuwe klassen en personages toegevoegd, namelijk zes klassen en nieuwe personages als Deadbeard en The Rose. Hierdoor bevat het spel veel meer content dan het vorige deel. Naast de online multiplayer kun je Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 ook solo spelen in de campagnemodus.

Je speelt in dit deel in een grote, kleurrijke en chaotische wereld. Hierbij heb je aan de kant van de planten een florissante en warme tuin waar de glimlachende zonnebloemen je tegemoet huppelen en heb je aan de andere kant een duistere walmende omgeving waar alsmaar zombies uit de grond kruipen. Met in het centrum natuurlijk een eeuwig durende brute en keiharde oorlog tussen beide kampen. Je zult opdrachten moeten voltooien die niet te diepgaand zijn, je vecht vooral tegen bepaalde dieren of enorm fruit. Het geweld is mild en de personages zijn allemaal in fantasystijl. Het spel is leuk in je eentje, maar veel leuker om met je vrienden te spelen!

Enge Content

Afbeeldingen, personages of geluiden kunnen als eng bevonden worden door kinderen.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Actie
Een gek multiplayerspel met planten en zombies