Ratchet & Clank

De kwaliteit van animatiefilms is de afgelopen jaren met enorme sprongen vooruit gegaan. Kinderen smullen van de prachtige plaatjes, sfeervolle locaties en vrolijke kleuren. Ook op het gebied van games zijn er genoeg van deze kindvriendelijke, vrolijke, sfeervolle avonturen. Al sinds het begin van de eeuw kent Sony's PlayStation een serie van twee opmerkelijke vrienden: Ratchet en Clank. Een soort katachtig wezentje en zijn grappige robot vriend.

Ratchet & Clank is een zogeheten remake: het is een ode aan het origineel uit 2002, met een paar kleine wijzigingen. Een feest van herkenning voor spelers van de eerste delen en een prachtige kennismaking met het vrolijke duo voor nieuwe spelers.

Ratchet & Clank is een game die zich laat omschrijven als avontuurlijk, puzzelen, klimmen, springen, klauteren, wat softe actie, een beetje spanning en de nodige humor. Een soort Toy Story, maar dan in spelvorm dus. De game ziet er in elk geval prachtig uit, waardoor spelers (jong en oud) zich makkelijk kunnen verliezen in de wereld van Ratchet & Clank.Ratchet & Clank
Actie
Het vrolijke duo van de PlayStation is weer terug voor een nieuw avontuur. Puzzelen en ontdekken in overvloed!