Real Farm

Actiegroepen tegen megastallen, plofkippen, kiloknallers... Je zou bijna vergeten dat er ook nog heel veel moois is aan het boerenleven. Al heel wat jaren is er de internationale gameserie Farming Simulator en nu komt er een stukje concurrentie bij van Hollandsche bodem in de vorm van Real Farm. Tijd om je eigen boerenbedrijf te runnen!

Real Farm draait net als de andere simulaties van het boerenleven om het succesvol runnen van je eigen agrarische bedrijf. In de praktijk komt dit meestal neer op het bewerken van een stuk land, zodat er succesvol wat gaat groeien. Met een fraaie oogst als resultaat natuurlijk. Hoewel je vaak een maximale tijd hebt om een activiteit goed uit te voeren, is de tijd altijd ruimschoots genoeg. Zo kan je zonder echte tijdsdruk spelen, al haalt dit ook wat gevoel van spanning en adrenaline weg.

Het is wel duidelijk dat Real Farm pas de eerste in een nieuwe serie is. De game is zeker niet zo uitgebreid als concurrent Farming Simulator en ook de afwerking qua omgevingen, voertuigen en de hele uitstraling van je boerenbedrijf is net wat minder gelikt. Voorlopig is Farming Simulator de betere koop, maar het is op zijn minst lovenswaardig dat een Nederlandse ontwikkelaar zich binnen dit genre durft te mengen. Nu nog zorgen dat ze een volgende keer wat fraaiers kunnen zaaien, zodat we een mooiere game mogen oogsten. Momenteel is het meer een oogst die direct in de hakselaar kan.


Real Farm
Simulatie
Beleef het boerenleven met deze simulator van Hollandsche bodem