Splatoon 2

Splatoon 2 is Nintendo's antwoord op meer gewelddadige schietspellen. Splatoon is een schietspel, maar in plaats van het schieten met kogels, ga je aan de slag met verf! Het uiteindelijke doel is niet om andere spelers neer te schieten (dit kan wel en helpt je ook in het spel), maar om de meerderheid van het speelveld in jouw kleur verf te schieten. Dit doe je in een team van vier spelers met daarnaast vier tegenstanders die ook hun kleur hebben.

Je krijgt verschillende verf-wapens tot je beschikking om je doel te bereiken. Sommige wapens zijn sterk van grote afstand, andere wapens zijn goed voor dichtbij. Een goed voorbeeld hiervan is de verfroller, die je snel grote stukken grond laat verven. Hierdoor ben je echter wel kwetsbaar voor andere spelers.

Hoewel het spel meestal online gespeeld wordt, is het ook mogelijk om het in je eentje te spelen. In de singelplayer-modus volg je een verhaal en leer je het spel van haver tot gort kennen. Kleurrijke personages en gemene eindbazen zorgen voor de afwisseling en de uitdaging. Splatoon 2 is een mooi antwoord op gewelddadige schietspellen.Splatoon 2
Actie
Accuraat geklieder