The Order: 1886

Er zijn tientallen films en games over mysterieuze ordes; groepjes mensen die ons behoeden voor allerlei kwaad. Op gamegebied is het verhaal van Assassin's Creed enorm populair sinds enkele jaren. Met de komst van de PlayStation 4 was het ook tijd om speciaal voor die nieuwe console een game te maken die alle grafische kracht van het nieuwe apparaat kon benutten voor heel veel pracht en praal. Het resultaat is The Order: 1886.

The Order: 1886 is een derdepersoons actiegame met als setting een verbluffend mooi Londen. De speciale groepering, De Orde, moet de stad beschermen. Enerzijds tegen menselijke rebellen en anderzijds tegen gemuteerde wezens genaamd Lycans.

De aanpak van The Order: 1886 is dat je als speler een soort interactieve film beleeft. Veel tussenfilmpjes dus en zo min mogelijk laadtijden tussen missies, zodat je niet vervelend lang moet wachten op een nieuw stuk van het verhaal. Diep van binnen is The Order: 1886 misschien een wat alledaagse actiegame, waarvan er al zoveel zijn. Maar dankzij het boeiende verhaal en vooral de prachtige grafische uitstraling is dit een mooie aanwinst gebleken voor de PlayStation 4.

Grof geweld

Volop actie in The Order: 1886 met wapens die je misschien niet eens zou verwachten in de 19e eeuw.

The Order: 1886
Actie
Herschrijf de geschiedenis in het Victoriaanse Londen in deze actievolle game.