Titanfall 2

In 2010 ging er een schok door de game-industrie toen bekend werd dat ontwikkelaar Infinity Ward ruzie had met uitgever Activision. Infinity Ward is het team achter veel succesvolle Call of Duty. De ruzie zorgde er echter voor dat heel veel talentvolle mensen weg gingen. Ze begonnen een geheel nieuwe studio, genaamd Respawn Entertainment. De eerste game van Respawn was het schietspel Titanfall. En het tweede project? Titanfall 2!

In Titanfall 2 draait het weer om een oorlog tussen twee groepen mensen, die leven op een fictieve planeet. De technologie heeft niet stil gestaan en de mensen hebben een letterlijk grote troef in hun gevecht: Titans. Dit zijn enorme robots, die heel sterk en goed bewapend zijn. Spelers kunnen daarom gewoon als mens spelen, maar af en toe ook de controle nemen over een eigen Titan. Zo ben je onderdeel van een heuse oorlogsmachine. Doordat je een Titan af en toe kunt besturen, worden de mensen ook wel Pilots genoemd.

De Titans worden op een heel stijlvolle manier opgeroepen tijdens de strijd. Ze komen namelijk letterlijk uit de lucht vallen. Titanfall, de titel verraadt het al. Zo ontstaat er vaak een hectisch gevecht tussen de snelle Pilots en de krachtige en lompe Titans.

Grof geweld

De kogels en explosies vliegen je regelmatig om de oren in de vaak snelle en hectische gevechten.

Grof taalgebruik

Er kan af en toe wat gevloekt worden.

Titanfall 2
Actie
Grote Titanen vallen uit de lucht om in actie te komen