Trials Fusion

Met Trials Fusion gaat ontwikkelaar RedLynx op dezelfde voet verder: zorg dat je met je crossmotor zo snel mogelijk en met zo min mogelijk crashes de finish haalt. Gas geven, remmen en zorgen dat je motorrijder in balans is door hem naar voren of achteren te laten bewegen. Veel meer heeft de besturing in beginsel niet om het lijf. En dat is nog steeds de grote kracht van Trials, ook in Trials Fusion. De tracks zijn weer zo subliem vormgegeven, dat je tijdens het rijden een heerlijke flow kunt aanhouden als je de baan goed kent.

En net als je denkt dat het allemaal wel erg makkelijk gaat worden de tracks een tikkeltje moeilijker, krijg je weer een andere motor om onder de knie te krijgen en is het weer een fijne uitdaging. Voor een leuke twist kan je zelfs met een quad en een kekke fiets sommige tracks op! 

De uitdaging na het volbrengen van een track zit in Trials Fusion overigens veel nadrukkelijker in alle tracks verwerkt. Naast het letten op je tijd en het aantal fouten, kent elke track namelijk ook nog drie speciale uitdagingen ('Challenges') om te voltooien. Bijvoorbeeld een track foutloos rijden zonder het gas los te laten, zonder de positie van de rijder aan te passen, zonder fouten maar met verplicht een aantal flips, door op een bepaald deel niet met je voorwiel de baan te raken, enzovoort.

Trials Fusion
Actie
Lekker racen en gekke stunts uithalen in de lucht