Trials of the Blood Dragon

Trials heeft de laatste jaren veel fans verworven dankzij de geweldige gameplay. Lekker van start tot finish scheuren met je motor, waarbij het vooral aankomt op snelheid, behendigheid en de juiste balans bewaren. Trials of the Blood Dragon is een verrassende spinoff: een combinatie van Trials en de bijzondere Far Cry 3-uitbreiding Blood Dragon.

Kortom, de game is een mix van racen met je motor en een foute 'vibe' van de jaren '80 en '90. Felle kleuren, een vreemd Blood Dragon-monster en tussendoor ook nog veel racen met je motor. En daarbij ook nog een fijne portie flauwe, foute humor.

Sommige stukken in de game beleef je zonder motor. Je moet dan met je personage stukjes lopen, bijvoorbeeld om ergens een hendel om te zetten zodat je weer verder kunt rijden. Daarbij is je bewegingsvrijheid beperkt tot links, rechts, omhoog en omlaag. Net als de Trials-gameplay is dit een zogeheten 2D-omgeving, zoals games vroeger waren. Doordat je vaak van verdieping naar verdieping (platform) moet springen, heet dit ook wel 'platformen'. Helaas kwam dit in Trials of the Blood Dragon niet zo goed uit de verf. Het racen met je crossmotor is echter onverminderd leuk.

Trials of the Blood Dragon
Actie
Racen en af en toe wat schieten in een bijzondere jaren 80/90 vibe