Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 draait net als de eerste Watch Dogs om een spelwereld waarin alles te hacken is. Van mobiele telefoons tot stoplichten en van beveiligingscamera's tot deuren. Deze keer is de stad San Francisco het decor van de game en spelers mogen in de schoenen stappen van hacker Marcus Holloway.

Watch Dogs 2 is een game die te vergelijken valt met een spel zoals Grand Theft Auto. Je beleeft alle actie vanuit de derde persoon, wat inhoudt dat je je personage altijd volledig in beeld ziet. Er is een grote spelwereld om te verkennen en waarin van alles te beleven is. Je kunt racen, een drone gebruiken om gebieden te verkennen en er zijn veel missies om uit te voeren. Regelmatig zal het op een achtervolging of een vuurgevecht uitlopen. Toch bestaat Watch Dogs 2 voor een groot deel uit stiekem iets voor elkaar krijgen door iets in de omgeving te hacken.

Het San Francisco van Watch Dogs 2 is een prachtige versie van de echte stad. Iconische locaties als de Golden Gate-brug, Alcatraz en de typische straatjes zijn allemaal aanwezig.

Grof geweld

Hoewel het hacken een groot onderdeel is van het spel, vindt er ook regelmatig een vuurgevecht plaats. Ook burgers zijn soms, onbedoeld, slachtoffer van de actie. Daarom is dit spel echt voor 18 jaar en ouder.

Grof taalgebruik

Er wordt door veel personages grove taal gebruikt.

Watch Dogs 2
Actie
Wederom valt er veel te hacken maar nu in een nieuwe stad, San Francisco.