Artikelen

Waarom de PlayStation 4 Pro of Xbox One X?

Het is maar verwarrend. Na de komst van de PlayStation 4 en de Xbox One zijn daar nu de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X? Waarom zijn deze nieuwe consoles verschenen en wat zijn de voordelen?

Wat is het verschil tussen goedkope en dure VR-brillen

"Waarom zou je zoveel geld uitgeven aan een VR-bril? Ik heb er één voor 15 euro gekocht!" Het is een vaak gehoorde uitspraak op verjaardagen, als de kartonnen VR-bril van stal wordt gehaald. Maar wat is eigenlijk het verschil?

Het succes van de Nintendo Switch

Nintendo heeft de smaak weer te pakken sinds de komst van de Nintendo Switch. Deze nieuwe spelcomputer was lange tijd moeilijk verkrijgbaar. Het succes van het apparaat hangt samen met de innovatie van Nintendo en het leren van de fouten uit het verleden.

Pokémon GO is terug!

Het leek een tijdelijke hype, maar de laatste weken worden weer groepen mensen gesignaleerd, met hun smartphone in de hand. De kans is groot dat deze mensen Pokémon GO spelen.

Wat is Gamescom?

Het is de grootste game-beurs van het jaar en niet eens zo ver verwijderd van ons kikkerlandje. De Duitse stad Keulen transformeert iedere augustus in een gamers-bolwerk tijdens Gamescom!

PlayStation 4 of Xbox One?

Koop je een PlayStation 4 of een Xbox One? Het is een lastige keuze, zeker omdat de verschillen klein zijn! Wij leggen de verschillen bloot.

Help mijn kind is YouTuber

Steeds meer kinderen gaan aan de slag met Youtube, geďnspireerd op helden van nu als Enzo Knol, Kwebbelkop of Beautygloss. Wat moet je als ouder weten van deze ambities van uw kind?

Welkom op Wat Speelt Mijn Kind!

Welkom op Wat Speelt Mijn Kind, de website voor papa's, mama's, opa's, oma's en iedereen die een gamend kind in zijn leven heeft. Hoe werken de spellen van uw kind, en wat zijn de positieve en negatieve aspecten? Wij leggen het uit in begrijpelijke taal.

Artikel zoeken